Melis "Unqale" KÖYSÜREN Kimdir?

Unqale
Ek1: Melis "Unqale" KÖYSÜREN 


Twitch dünyasından tanıdığımız Unqale kanalını yakından tanımaya ne dersiniz? Net bir biyografi gibi olmayacağından emin olabilirsiniz çünkü bu sorular mail yolu ile kendisine ulaştırılmıştır ve sayın Melis "Unqale" KÖYSÜREN bizi kırmayıp yanıtladığı için çok teşekkürler.



Adınız-Soyadınız, Nerelisiniz ve Doğum Tarihiniz: 

İsmim Melis Köysüren, 1998 yılı 17 ocakta İzmir'de doğdum.


Eğitim durumunuz nedir ?

Detaylıca anlatabilir misiniz? Şu an hala 9 Eylül üniversitesinde İktisat Fakültesinde Maliye okuyorum son sene olacak yani umarım son sene olur :)


Yayıncılık dışında bir mesleğiniz var mı?

Yayıncılık dışında bir mesleğim yok yani yayıncılık benim için meslekte sayılmaz aslında çünkü işe gitmek gibi zorunlu yaptığım veya beni mutsuz eden bir şey değil. Tabi ki mezun olduktan sonra çalışmak isterim güzel bir fırsatım olursa.


Yayıncılığa ne zaman ve nasıl başladınız kısacık anlatır mısınız?

Ben uzun süre yayıncılıktan çok modluk yaptım twitch ile tanışmam bu şekilde oldu aslında. Twitch topluluğuna 5 sene boyunca o kadar alıştım ki sabah kalkar kalkmaz bilgisayarı açıyordum elim direkt twitch'e gidiyordu. Aynı zamanda ben çok fazla oyun oynarım yüzlerce oyun oynamışımdır belki de. Ben de dedim "neden denemiyorum" bu şekilde başladı.


Bu sektörde kendinize bir hedef koydunuz mu ? Var ise hedefiniz nedir? 

İlk gün ne kadar hevesle yayın yapıyorsam son yayına kadar aynı hevesle yayın yapmak olurdu sanırım.


İlk oynadığınız oyun nedir ve oyunlarla ilişkiniz nasıl başladı?

Tarayıcı tabanlı oyunlar hariç ilk oynadığım oyun Metin2 oldu ben ilkokula giderken annem ikiz kardeşimle bana eski tüplü monitörler vardı o zamanlar ondan almıştı o zamanlar kardeşimle Metin2 oynardık benim uykum geldiğinde o kasardı hesabı çok güzel zamanlardı :) Sonralarında ise ortaokula geçtiğimizde arkadaşlarla kaçıp internet kafeye gider CS 1.6, Point Blank falan oynardık hayatımın en eğlenceli zamanları olabilir o zamanlar.


En sevdiğiniz oyun/oyunlar nedir? 

GTA'nın ayrı bir yeri zaten var benim için ama en sevdiğim oyun Hellblade olabilir fakat yeni çıkan oyunlara göre fikrim çok çabuk değişiyor.


Twitch’te en çok kimi/kimleri izlemekten keyif alıyorsunuz?

Ben yayıncıdan çok aslında daha iyi bir twitch izleyicisiyim herkesi izleme şansım olsa kesinlikle izlerdim fakat Tuğkan abimin yeri ayrı be :)


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.