Mount & Blade II: Bannerlord Geliştirici Konsolu Açma Mod

Mount & Blade II: Bannerlord
Mount & Blade II: Bannerlord'da da bildiğiniz gibi oyun içerisinde sizlere yardımcı olacak komutlar ve ufak tefek hileler bulunmakta. Tabi ki bu hileler ve komutlar oyun içerisinde yapımcılar tarafından istenildiği gibi oynama özgürlüğünü sizlere sağlaması için koyulmuş güzel şeylerdir. Bunları kullanıp kullanmamak yine sizlerin özgür iradeleri doğrultusunda kalıyor. CTRL ve "~" tuşlarına birlikte basarak geliştirici konsolunu açmanızı sağlar.


Mount & Blade II: Mount & Blade II: Bannerlord Geliştirici Konsolu Açma Mod'u için aşağıdaki kurulum kısmında gördüğünüz hiçbir hamleyi es geçmeyiniz yada eksik yapmayınız. Eğer bu mod'u yükledikten sonra bir hata alıp oyununuz çöküyorsa da onun çözümü en alt kısımda vardır, iyi oyunlar dileriz.


Mount & Blade II: Bannerlord Geliştirici Konsolu Kurma

  • Zip dosyasını C: \ Program Files (x86) \ Steam \ steamapps \ common \ Mount & Blade II Bannerlord \ Modules klasörüne çıkarın
  • Bannerlord Launcher'ı başlatın ve ardından Single Player / Modules sekmesinde Geliştirici Konsolu'nu işaretleyin.


Mount & Blade II: Bannerlord Geliştirici Konsolu

Mount & Blade II: Bannerlord hile modunu konsol'u açtıktan sonra config.cheat_mode 1 komutunu yazarak açabilirsiniz. Eğer hile modunu kapatmak isterseniz de aynı komutu yani config.cheat_mode 0 yazarak kapatabilirsiniz. Bu kod'u kapatıp/açarken herhangi bir şekilde oyundan çıkmanız gerekmemektedir.


Bu Mod'u Yüklediğinizde Oyununuz Çöküyorsa Aşağıdakileri Yapın

  • Oyun dosyalarınızda "Modules / DeveloperConsole / bin / Win64_Shipping_Client" seçeneğine gidin.
  • "DeveloperConsole.dll" dosyasını sağ tıklayın ve özellikleri tıklayın
  • Alt kısımdaki engellemeyi kaldır'ı tıklayın.

3 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.