PUBG Mobil Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil Hatası Çözümü

PUBG Mobil Cihaziniz Bu Sürümle Uyumlu Değil Hatasi Cozumu
PUBG oyun sektörüne bomba gibi indiğinden beri sular durulmuş değil. Hal böyleyken PUBG ile başlayan akım diğer platformlarada sıçradı ve çeşit çeşit mobil battle royale oyunları çıktı. PUBG kitlesini mobilde de elinde tutabilmek için PUBG Mobil versiyonunu çıkardı. Fakat herkes istediği gibi oyuna erişemediği için çeşitli sorunlar meydana geliyor. Bu yazımızda PUBG Mobil Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil Hatası Çözümünü anlatıcaz. Aşağıdaki adımları eksiksiz yaparsanız oyun'a Google Play Store üzerinde erişim sağlayabilir ve indirebilirsiniz.


Öncelikle Google Play Store üzerinden TAP VPN Programını indirin. Ardından yükleyin.

Sonra telefonunuzun Uygulamalar kısmına girin ve Uygulama Yöneticisine girin.

Yüklenenler kısmından Google Play Store'u bulun ve tıklayın. Sonra Veriyi Sil'e basın ve çıkın.

Ardından Tap VPN'i açın.

Tap VPN açıldıktan sonra sağ tarafta bulunan Not Connected butonu gri şekildedir ona tıklayarak yeşil yapın ve New York'u seçerek bağlanın.

Sonra gerekli olan Market Helper programını indirmeniz gerekiyor. Onun için aşağıdaki indirme butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.


Market Helper yükledikten sonra programı açın ve aşağıdaki adımları yerine getirin.

Açılan bölümde;

Operator kısmını: United States ve T-Mobile yapıp Activate'e tıklayın ve bekleyin. Ardından Google Play'e girin ve PUBG Mobil'i indirin.

PUBG Mobil Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil Hatası Çözümü bu şekildedir umarım işinize yaramıştır. Bu çözümü sunabilmemin kaynağı Orhan Ezer'e teşekkürler.

5 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.