Rules of Survival Connection Error Hatası Çözümü

Rules of Survival Connection Error Hatası Çözüm
Rules of Survival ilk olarak mobil versiyona çıkmasına rağmen PC platformu üzerinden bluestack gibi programlar vasıtasıyla Bilgisayar üzerinden çok fazla oyuncu kazandığı ve gayet haklı bir şekilde haksız rekabet olduğundan dolayı PC versiyonuda çıkarmışlardır. Tabi PC versiyonunun çıkmasının en büyük sebebi bu değil. PC versiyonunda en büyük sorunlar Launcher aşamasında ve bağlanmada çıkıyordu. Rules of Survival Connection Error hatasının çözümü aşağıda basit bir şekilde anlatılmıştır.

Öncelikle oyun girişinde Loading ekranında update kısmında kalıp ardından oyunu kapatın bi güzel zılgıtı çekin ve ardından aşağıdaki indirme butonundan VPN programını indirin.


VPN programını indirdikten sonra gerekli kurulumu yapın ve programı açın. Tabi sizin isteğinize bağlı bir durum isterseniz başka VPN programıda indirebilirsiniz. Cyberghost VPN'ide önerebilirim ama en başta bu indirttiğim program kullanım açısından basit olduğu için en güzelidir.


Önce lokasyon seçin ve ardından yukarıdaki resimdeki ekrana geldiğinizde VPN Status kısmında bulunan butona basarak ON hale getirin. Ve Rules of Survival Connection Error hatasından kurtulun, iyi oyunlar.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.